Egen webbsida enkelt!

Har du en gammal webbplats och behöver en ny? Eller saknar du en och vill visa upp dig själv med full kontroll på allt innehåll? Då har du kommit rätt!

FÖRST HITTAR VI MÅL

Vi kommer överens om vad du behöver för att du ska synas bra på webben. Ditt digitala nav där du kan visa upp dig och det du vill enkelt och snyggt.

SEN SAMLAR VI INNEHÅLL

Tillsammans tar vi fram det innehåll du behöver för att få din webbsida att lyfta. Vi pratar texter, bilder och filmklipp. Allt utifrån vilka dina behov är och vad du har för möjligheter och vad in målgrupp efterfrågar.

DU LUTAR DIG TILLBAKA

Nu tar Fredrik över och lägger upp och anpassar ditt innehåll till din nya webbplats. Det kan vara allt från att ta nya bilder, göra en showreel, eller skriva en bra text som beskriver dig.

Hur kommer jag igång? Och vad händer sen?

START

För att komma igång behöver du allt innehåll som vi behöver från start. Fredrik tar hand om att skapa webbsidan och själv lanseringen. Det enda du behöver tänka på är att ha din domän redo så Fredrik kan peka den rätt. Sen är din nya hemsida klar.

9 000 kr

LÖPANDE

När första året gått kommer du få frågan om du vill fortsätta att ha din webbsida hos Herr Sjöberg. Priset sjunker. Grunden är gjord och du kommer att ha en lika fräsch och fin webb under kommande år.
 

5 000 kr

SPECIALARE

Kanske har du större krav och vill ha mer kontroll än det som Herr Sjöbergs enkla webbsida kan erbjuda. Då kommer vi överens om ett projekt för att komma igång. Sen har du en fräsch och uppdaterad webbsida som passar dig.

Vi behöver prata!

HÖR AV DIG!

Funderar du på något, eller vill du komma igång med din nya webbsida så fort som möjligt?

Hör av dig så berättar jag mer. 

Fredrik Sjöberg
0709-91 99 69
fredrik@herrsjoberg.se