Rolf – det går så länge som det går…

Rolf - Det går så länge som det går...Vad döljer sig inom en artist som uppnått den totala framgången? Kastar de glamorösa scenernas strålkastarljus, mörka skuggor över vardagens matta kulisser? Eller följer privatlivet med i den glada åttondelstakten?

Följ med tillbaka till 1930-talets Sverige där paret Rolf charmerade hela svenska folket med sina schlagers och kupletter. En saga om Ernst och Tutta Rolf – framför och bakom kulisserna. Herr Sjöberg gjorde grafisk form och tog profilbilder och porträtt till föreställningen som turnerat Svergie runt på olika länsteatrar. Nu är det dags för Rolf att möta ny publik. Föreställningen deltog på Riksteaterns Utbudsdagar 2012 i Jönköping.

Mer information om Rolf – Det går så länge som det går och bokningsförfrågningar gör du här: