Revolvina Karotina på Malmöfestivalen

Revolvina Karotina, alias Elina Du Rietz, samlar sina favoritståuppare på Malmö för stand-up på högsta nivå. Tillsammans med Özz Nûjen, Marika Carlsson, Isak Jansson, Jesper Rönndahl och Ann Westin späckar hon kvällen med humor, igenkänning och den svenska Jantelagen.

– “Det här kommer bli den skönaste söndagen på länge!”, säger Revolvina om sin humorshow med landets bästa ståuppare.

Elina du Rietz är skådespelerskan och komikern som ni närmast sett på TV i ”Solsidan”, Julkalendern ”Med skägget i brevlådan” och i ”Anders och Måns”. Hon började med stand up comedy för 3 år sen och har redan turnérat med BIG COMEDY 2010 och uppträtt på de flesta stå uppklubbar i Sverige. Sommaren 2010 gjorde hon showen ”BABBEN OCH LENNIE med Elina Du Rietz” och åkte på Folkparksturné, där introducerade hon även karaktären Revolvina Karotina, en totalt hämningslös parodiklyscha av en ryska som bosatt sig i Sverige.

”…Du Rietz är en angenäm överraskning. Hennes ämnen är terapisessioner och tvångstankar och hela uttrycket mycket eget. Om ett par år kan hon bli en av de roligaste i landet.” Om BIG COMEDY 2010.

Läs mer om Revolvina Karotina med sina favorit ståuppare här.