cancervard.se

cancervard.se

Jag har jobbat med Sjuksköterskor i cancervård och hjälpt dem att byta publiceringsverktyg till WordPress. Vi valde att köpa ett tema. Både för att vinna tid och för att spara pengar. Dessutom får vi tillgång till uppdateringar när de kommer på temat. Att det också är responsivt och ser snyggt ut oavsett vilken enhet en besökare surfar på är en bra bonus. 

När vi gjorde flytten startade vi med att se vilket innehåll som fanns på den gamla webblatsen. Vi tittade på hur det användes och vad som var viktigt för dem att kommunicera utifrån deras målgrupper. Sen valde vi ut 30 sidor att flytta med till nya webbplatsen. En klar minskning från de över 100 sidor som fanns på den gamla. Mindre innehåll gör att det är enklare att hålla sidan uppdaterad med fräsch information. Viktigt eftersom arbetet sker på ledig tid i en förening. Många av föreningens medlemmar finns på Facebook. Därför valde vi att göra all kommentering av innehållet med möjlig publicering dit.

Föreningens sida på Facebook fick ny bild och en intro som stämmer överens med webbplatsen och föreningens vision. Enklast möjliga sätt att få besökare att känna igen sig vid besök.

Titta gärna på cancervard.se och gillar du temat så finns det på themeforest.com och heter Sensei.