Fikat i P3 – Humorhimlen lab


Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /www/webvol6/oy/u65j16revykzrnf/herrsjoberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/lib/post-thumbnail.php on line 88

Warning: substr() expects parameter 1 to be string, array given in /www/webvol6/oy/u65j16revykzrnf/herrsjoberg.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/lib/post-thumbnail.php on line 92

Fikat i P3Vi är bra på att fika i Sverige. Det är något som Elina Du RietzLisa Lexfors och Patrik Larsson har tagit fasta på i sitt program Fikat i P3 som sänds under februari i Humorhimlen lab i P3. I programmet får du föja med till allt från personalrum och kaféer till föreningsmöten eller en stenhård snutfika. 

  • Fredrik Sjöberg gjorde bilden till programmet.
  • Läs mer och lyssna på förta avsnittet här.
  • Fikat sänds i P3 20.00 lördagar i februari 2014.

Credits

Thanks to victorcamilo for the picture of the cups. I’ve resized the image and added the persons within the cup. I also added the text on the cups.  The license to the picture is to be found here.